AKTUELNO

Tvrde da Dalila ima veoma bogat s*ksualni život!

Na kraju večerašnje emisije "Gledanje snimaka" ukućani su imali priliku da pogledaju i smešnu situaciju u kojoj je glavni akter bila Miljana Kulić. Nakon priloga u kući je izbila velika svađa između Kulićki i Dalile i Dejana Dragojevića, zbog Milice Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je i sada mnogo teško kada pogledam ovaj klip. Toliko sam se juče uznemirila što je Dalila rekla da je Milica možda izmislila svoju tužnu priču! Devojka nema ni mamu, ni tatu. Ja ovo nisam videla. Ovde se ljudi, mislim na Dalilu, takmiče čija će priča biti tužnija. Dalila bi volela da vidi ovu devojku ucveljenu. Ona ga je odvojila od cele porodice! Ti si posle 50 k*raca, naišla na svoje kučence koje si odvojila od majke, oca, brata... - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja to tako rekla! Ti džukelo jedna nekome nešto pričaš! Ti si najviše ljubomorna na svoju majku i to tvoja mama zna! - govorila je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Došla si sa vašom pričom, mislila si da je to najtužnije što majka ne priča sa detetom! Nije te sramota? Dalila, imaju klipovi šta sve ti pričaš! Ti si se odrekla svoje majke, zbog oca! Nemoj da budeš zla! Bog gleda sve, bavi se sobom! Tebe su skidali sa k*rčeva mama i tata, pa te je bilo sramota da se javiš tati - pričala je Marija Dalili.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'