AKTUELNO

Nije im ostala dužna!

Priča koja je šokirala mnoge kada je ljubavni život popularne folk pevačice Rade Manojlović u pitanju jeste to da je zbog svog dugogodišnjeg emotivnog partnera, mladog pevača Harisa Berkovića imala proiblem sa koleginicama. Naime, u medijima su se pojavile priče da su pojedine Radine koleginice Harisu slale svoje provokativne fotografije i poruke, a pevačica je sada to prokomentarisala u autorskoj emisiji Lava Pajkića ''Kontravizija''.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svima je čudno, nelogično i neobično što ja imam dečka. Pitali su me novinari da li je bilo nekih pokušaja, nastraja od koleginica i ja sam priznala da jeste, ali to je sve bilo na početku, to se dešavalo pre tri, četiri godine. To je sve bilo bezuspešno, odnosno ja se nadam. Ja sam još glavna u toj igri mačke i miša, pa je očigledno bilo bezuspešno. Bilo je vrlo otvorenih nekih prilaza, ali nisu išli nekom dobrom, normalnom putanjom - rekla je Rada u emisiji ''Kontravizija'' i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: STALA JE PRED KAMERU I ISKRENO PRIZNALA SVE: Ovo je istina o zdravstvenom stanju Cece Ražnatović

- Moje koleignice su to predstavljale kao da je Haris pao na njihove čari, a kao one nisu htele. Meni je sve to smešno i zabavlja me, jer za dobrim konjem se diže prašina. Ne bi bilo interesantno da niko ne baca oko na tvog dečka, devojku... - rekla je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Kontravizija

#Rada Manojlović

'