separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK SA PINKOVE GLAMUROZNE ŽURKE: Kiki Lesendrić i Piloti izašli na binu i zapevali pesmu 'Zaboravljeni' koju su posvetili njima! Niko nije mogao da zadrži suze!


Svi su se naježili od glave do pete!


Prethodne večeri u srpskoj prestonici održana je žurka za pamćenje! Naime, televizija Pink je proslavila 25 godina uspešnog poslovanja, a tim povodom održana je velika proslava u prelepom kompleksu restorana Topčiderac.

Oko 3.000 ljudi iz sveta politike, kulture, sporta i estrade došlo je da zajedno sa nama proslavi ovaj veliki uspeh, a priređen je i bogati muzički program.

Autor: E-Stock/Momir Čubrilović

Na samom početku goste je zabavljao novosadski "Big bend", da bi, nakon što je održao govor i pozdravio sve prisutne, vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović napravio žurku za pamćenje.

Nakon što je DJ Žex zagrejao sve goste, na scenu su stupili Kiki Lesendrić i Piloti, koji su probudili u svima emocije. Naime, on je otpevao pesmu "Zaboravljeni" koju je posvetio specijalnim gostima - deci iz domova za nezbrinutu decu. Oni nisu mogli da zadrže suze, a sve vreme su stajali ispred bine i pevali sa njim.

Autor: E-Stock/Momir Čubrilović

Autor: e-stock agency

Pošto je Kiki završio, na scenu su izašli Tapovci koju su nastavili lud provod, a za njima "Riblja čorba" koja je zatvorila glamuroznu žurku!

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti