separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PINK ROCK AND PLAY PARTY! Najgledanija komercijalna TV u regionu na žurki u Rovinju okuplja najveća imena! NASTUPA I DJ ŽEX! (VIDEO)


Slavljenička nedelja nastavlja se u Rovinju.


Ove nedelje TV Pink obeležava 25 godina uspešnog rada. Signal najgledanije TV u ovom delu Evrope pušten je prvi put 16. septembra 1994. godine. Televizija Pink, pored svojih najgledanijih kanala u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, distirbuira 55 TV kanala, žanrovski potpuno različitih TV programa u više od 40 zemalja sveta. Tu su i najveći filmski studiji u Šimanovcima pod nazivom - PFI Studios.

Autor: Pink.rs

Pink ovu rođendansku nedelju obeležava korporativnom proslavom u Beogradu, a obeležavanje jubileja nastavlja se zatim u Rovinju na 12. “Weekend Media Festivalu” koji se održava od 19. do 22. septembra.

Autor: TV Pink Printscreen

CEO kompanije Pink Željko Mitrović govoriće u subotu 21. septembra na panelu diskusija pod nazivom “Televizija – povratak otpisanih ili kako doživeti stotu”. Osim Željka Mitrovića, na panelu govoriće i lideri iz drugih zemalja, Dražen Mavrić iz Hrvatske (Nova TV) i Pavel Vrabec iz Slovenije (PRO Plus).

Autor: e-stock agency

Željko Mitrović sa prisutnima na “Weekend Media Festivalu” govoriće o uspehu koji je doživela TV Pink, razvoju najgledanije televizije na ovim prostorima, planovima za budućnost, kao i o razvoju digitalnih medija kao potpori televiziji, zbog čega je TV Pink za 25 godina postala najuspešnija komercijalna televizija u Srbiji, kao i zbog čega su Pink M u Crnoj Gori i Pink BH u Bosni i Hercegovini najgledanije u ovim zemljama.

Autor: Pink Media Group

Nakon svega, u subotu će Pink u dvorani "Vrt" u staroj fabrici duvana, okupiti predstavnike regionalnih muzičkih kuća na velikoj "Pink rock and play" žurki uz koncerte bendova "Električni Orgazam", "Kiki i Piloti", a prisutni će uživati i u nastupu DJ Žex-a.

Autor: Pink Media Group

Satnica "Pink rock and play" žurke u Rovinju:

23:00 - DJ Slowhands
23:30 - Kiki i Piloti
00:15 - DJ Zex
00:45 - Električni Orgazam
02:00 - DJ Slowhands

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti