separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

RANIJE SU GA DEVOJKE ZATRPAVALE DONJIM VEŠOM, A SADA... Otkako je sa Zoranom, kod Saše Kovačevića sve se promenilo: Sada je OVAKVA SITUACIJA (VIDEO)


Uživa u srećnoj vezi.


Saša Kovačević ofarbao se u plavo pre nekoliko dana, zbog čega je izazvao veliku reakciju javnosti. Ipak, za emisiju "Premijera" pevač je istakao kako je to učinio jer mu je bilo "dosadno", iako se po medijima spekulisalo ga da je na ovaj potez ipak naterala devojka Zorana Tasovac.

Autor: TV Pink Printscreen

Želeo sam da napravim neku promenu, pa kao hajde... Godinama sam imao kratku kosu, ako se sećate, tako da sam i to već isfurao. Zorana je bila oduševljena - rekao je Saša u "Premijeri".

Autor: TV Pink Printscreen

Pevač već dugo najavljuje koncert u Beogradu, a tokom razgovora se ekipom emisije "Premijera" Saša je otkrio šta je sve nekada dobijao od fanova i tom prilikom istakao kako su se vremena promenila.

Autor: TV Pink Printscreen

Bilo je tu stotine nekih plišanih lutkica, veša, ne znam čega... Dosta je bilo i portreta koji su unikatni, to je nešto što ostaje i što je posebno. Sada je to drugačije, po klubovima - govori Kovačević.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti