AKTUELNO

Bili su veliki prijatelji.

Kristina Kija Kockar pojavila se na jednom prestoničkom događaju u elegantnoj haljini, a ono što je mnoge iznenadilo jeste da je ona tom prilikom ponela crni flor - traku koja se nosi u znak sećanja na preminulog, a tu fotografiju možete pogledati ukoliko kliknete ovde.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: NAJVIŠE MI SMETA... Aleksandra Radović prvi put otvorila dušu, pa priznala kako se BRANI OD OVE STVARI! (VIDEO)

Nakon toga pojavile su se informacije da Kija na ovaj način žali Dalibora Andonova Grua, koji je nedavno tragično izgubio život, a sa kojim je Kockareva bila u odličnim prijateljskim odnosima. Kiju su odmah napali kako zbog marketinga i ličnog interesa nosi crni flor, a ne zbog žalosti za prijateljem. Mi smo kontaktirali Kockarevu koja nam je prokomentarisala celu situaciju.

Tačno je da flor nosim zbog Grua. Neću da komentarišem sve one koji blate mene i pokojne ljude, jer sa njima ne sarađujem. Vode ličnu hajku protiv mene i upliću ovo. Bog neka im oprosti. Zbog svega toga, neću da pridajem značaj - govorila je Kockareva za Pink.rs!
View this post on Instagram

This is real life.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Podsetimo, reper Dalibor Andonov Gru poginuo je 9. septembra prilikom vožnje kajta u Zemunu. Za sobom je ostavio suprugu Danicu i dva sina.

PROČITAJTE: NAJVIŠE MI SMETA... Aleksandra Radović prvi put otvorila dušu, pa priznala kako se BRANI OD OVE STVARI! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Dalibor Adanov Gru

#Kristina Kockar

'