separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Rade Lazić besan na Baneta zbog informacije da Nataša Radan ima AFERU SA OŽENJENIM PEVAČEM, pa mu uputio BRUTALNE REČI (FOTO)


Zadrugar ne prestaje da brani pevača.


Tokom sinoćne emisije "Igra istine" Bane Čolak je javno otkrio da je Nataša Radan veoma bliska sa pevačem Amar Giletom Jašarspahićem i da su njih dvoje planirali da idu zajedno na more.

Kada je ovo čuo Rade Lazić, koji je pevačev dobar prijatelj, on se odmah brecnuo i istog momenta sve demantovao. Kako je zadrugar i dalje pod utiskom sinoćnih dešavanja on je sa Gagijem Đoganijem i Ivanom Gavrilovićem o ovome otvoreno pričao. 

Autor: TvPink Printscreen

Mi smo više familija nego poslovni saradnici i da ja onako čujem sinoć. Za takvu stvar ja grkljan čupam napolju. Rekao je kako je on trebao sa Natašom da ide sad u semptembru na more. Čovek ima ženu, znaš kakva mu je žena. Da ja nisam tu, on ne može čoveku da praviš problem. Čovek nije kući po tri, četiri dana - pričao je nervozno Rade dok ga je Gagi smirivao.  

Autor: TvPink Printscreen

Kako će pevačeva supruga reagovati kada sazna da postoji i fotografija koja pokazuje koliko su zapravo Amar i Nataša bili bliski, ostaje da saznamo.

Autor: Pink.rs, Printscreen Instagram/natasa.rr

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti