separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JA HOĆU MANGUPA, NEĆU P*ČKU! Vladimir priznao zadrugarima da su Stanija i on 20 sati pričali, a onda je otkrio šta je od njega Dobrojevićeva ZAHTEVALA! (VIDEO)


Tomović je istakao da je znao da je ona "opasan igrač".


Vladimir Tomović je u prethodnoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" bio u kratkoj romansi sa Stanijom Dobrojević, da bi nakon okončanja iste vređali žestoko jedno drugo. Crnogorac je Dalili i Dejanu Dragojeviću i Stefanu Kariću pričao kako je zapravo teklo njihovo dopisivanje dok je ona bila odsutna iz Bele kuće. 

Tomović je istakao da su u njihovom odnosu od početka postojale trzavice, a onda im je objasnio šta je Stanija očekivala od njega. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Znao sam da ću biti iskorišćen, da ću biti na rubu sramote. Preko pr-a hoćeš kontakt sa mnom i te fore, a posle tri nedelje hoćeš kontakt sa mnom. Pa onda statusi, ja hoću mangupa, neću p*čku. I ja njoj na sve to: "Ako hoćeš mangupa, a ne p*čku i ako je ova ljubav prava, to će da ide u pravom smeru, a ako nije prava, ja ću to iskoristiti kada ti mene napadneš. Imali smo 20 sati razgovora - pričao je Tomović dok su ga zadrugari pomno slušali. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti