separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAJTUŽNIJI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI! Kajteri bacili venac u Dunav u Gruovu čast, i to baš tamo gde je NASTRADAO! Reperovi drugovi NEMI OD BOLA, suze same teku! (VIDEO)


Potresni snimak rasplakao je sve na internetu.


Reper Dalibor Andonov Gru sahranjen je juče, 12. septembra, na beogradskom groblju Orlovača, a tragično nastradao u ponedeljak, kada je tokom vožnje kajta upao u vodu i utopio se. Grtu je bio ljubitelj ekstremnih sportova, a zahvaljujući kajtingu, koji ga je u ponedeljak nažalost koštao života, upoznao je brojne prijatelje - kajtere, koji su u njegovu čast posle sahrane u Dunav bacili venac belih ruža... I to baš na mestu gde je Gru tragično nastradao.

Autor: Printscreen YouTube/New Rule

Tim povodom, nijedan od njih nije izustio ni reč - naprotiv, bili su nemi od tuge za svojim velikim prijateljem, čija je pogibija zavila u crno kompletnu domaću javnost.

Podsetimo, prema prvim nalazima obdukcije, reper se utopio u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme. Prijatelji su ga izvukli iz vode, a Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt. Gru je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Danicu i sinove Relju i Vuka.

Autor: e-stock Mirko Rodić, Pink.rs

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti