AKTUELNO

Ova vest mu je teško pala!

Slavni reper Dalibor Andonov Gru tragično je nastradao 9. septembra u Zemunu, vozeći kajt. Od njega su se juče oprostili porodica, prijatelji, rodbina i kolege koji su ga ispratili na večni počinak, a sahranjen je na groblju "Orlovača".

Kada je Mina Vrbaški ušla u "Zadrugu", ona je ovu tužnu vest saopštila Jeleni Krunić, a onda su i pojedini zadrugari saznali šta se dogodilo. No, jedan od njih nije znao ništa. Gagi Đogani je tek ovog jutra saznao da je Gru poginuo i to od Sanija, te su se njih dvojica odmah izdvojili kako bi porazgovarali o tome.

Foto: TvPink Printscreen

Ibraimov se odmah pokajao što je ovo ispričao Gagiju, kome su se oči napunile suzama, a u jednom trenutku nije mogao da izdrži i počeo je da plače na sav glas.

Nije trebalo da ti kažem. Znam kako reaguješ. Samo sam čuo da se udavio. Tako su mi rekli. Ne znaju svi ovde. To ti je život - rekao je Sani.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto mi to tek sada kažeš?! Ja ne mogu da verujem, kad, kako? Gde ide ovaj svet? Svaki put kad uđem u rijaliti neko umre. Onda Ksenija, sada Gru. Hajmo odavde, neću u gužvu - rekao je Gagi, a onda je počeo da plače iz sveg glasa dok je Sani pokušao da ga smiri.

Foto: TvPink Printscreen

Hajde, smiri se, molim te. Neću ti više ništa reći. Tako se dešavaju stvari - govorio je Sani.
Mnogo je mlad, sra*e bre - govorio je Đogani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Dalibor Adanov Gru

#Gagi Đogani

'