separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KUKNJAVA I JAUCI NA GROBLJU ORLOVAČA: Okupljaju se uplakani prijatelji i rođaci, porodica danas SAHRANJUJE GRUA! SUZE, BOL I PATNJA na licima ožalošćenih! (FOTO+VIDEO)


Od poznatog srpskog repera danas će se zauvek oprostiti njegovi najmiliji.


Reper Dalibor Andonov Gru, koji je tragično nastradao u ponedeljak 9. septembra u Zemunu, danas će biti ispraćen na večni počinak na beogradskom groblju Orlovača na kom se već okupljaju članovi porodice, prijatelji, rodbina, kolege i mnogobrojni poštovaoci njegovog lika i dela.

Autor: Pink.rs.

Iz kapele, u kojoj su izloženi posmrtni ostaci pokojnog repera uz krst i mnoštvo sveća s oproštajnim porukama, dopiru uzdasi, kuknjava i plač ožalošćenih članova porodice, kojima saučešće izjavljuju prijatelji, komšije i kolege Andonova.

Autor: Pink.rs.

Autor: Pink.rs.

Podsećanja radi, juče je u Donjoj sali Doma omladine održana komemoracija nastradalom reperu, a tužna povorka na čelu sa Gruovom udovicom Danicom i sinovima Vukom i Reljom iz kapele ka njegovoj večnoj kući krenuće u 14:30h.

Gru je u ponedeljak nastradao tokom vožnje kajta, a rezultati obdukcije pokazali su da je nastradao od posledica utapanja. Utapanju u reci Dunav prethodio je prelom kičme na dva mesta, nakon čega je ostao paralizovan.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti