separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

GRUOVA UDOVICA NEMA OD BOLA! Potresan prizor na Vidikovcu: Supruga Danica priprema muževljev ispraćaj na VEČNI POČINAK... Danas će nastradalom reperu izgovoriti POSLEDNJE ZBOGOM (FOTO)


Velika, iznenadna tragedija ju je potpuno emotivno razorila.


Reper Dalibor Andonov Gru, koji je na tragičan način stradao u ponedeljak u Zemunu u svojoj 46. godini, iza sebe je ostavio dvojicu sinova i suprugu Danicu, koja se teško primila vest o muževljevoj iznenadnoj smrti. Ona je već danima u šoku, razorena od bola, a posle jučerašnje komemoracije u Domu omladine, koju je emotivno doživela, danas se sprema da muža isprati na večni počinak.

Autor: e-stock/Mirko Rodić

Udovica Danica zajedno sa svekrom i najbližim prijateljima pakuje stvari u atomobil i priprema sve što je neophodno za Gruovu sahranu, koja će biti održana u 14:30h na groblju Orlovača. Ispred zgrade na Vidikovcu u kojem je živela s mužem je tiho i mirno, čuju se uzdasi i dalje neutešnih, utučenih članova porodice, prijatelja, komšija...

Autor: Pink.rs.

Podsetimo, Gru je nastradao tokom vožnje kajta, a rezultati obdukcije pokazali su da je nastradao od posledica utapanja. Utapanju u reci Dunav prethodio je prelom kičme na dva mesta, nakon čega je ostao paralizovan.

Autor: Pink.rs, E-stock

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti