AKTUELNO

Sve je naježila.

Trenutno se u rijaliti programu "Zadruga 3" održavaju prva pitanja gledalaca u ovoj sezoni, a jedno od pitanja bilo je i za Dejana Dragojevića. Publika je pitala ovog zadrugara zbog čega je zamerio svojoj majci Biljani Dragojević što ga je kontaktirala, nakon što se pomirio sa bratom Davidom Dragojevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom ove teme Dalila je ušla u žestoku raspravu sa Miljanom i Marijom Kulić, a one su svoju svađu nastavile i u dvorištu. Tom prilikom Dalila je otkrila šta joj je Biljana pričala, a zatim je počela da plače.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana je meni govorila: "Dabogda ti rak pojeo matericu". Mene je sramota njene sramote, nemojte to da radite! Mene je sramota njene sramote, ali nema veze neka dođe i neka bude tu. Ja neću da pričam sve detalje našeg odnosa. Mislite sve najgore, nije se javio, najgori je, neka je najgori! Ja od te žene nikada nisam dobila izvinjenje, samo pljuvanje po novinama. Ne znam da li ćemo ikada biti u dobrim odnosima, a Dejanu sam rekla da uvek ode kod nje kad oseti potrebu. Odvajamo se jer smo sve ove godine bili sami. On mene nikada nije zaj*bao! Niko nas nije pozvao da idemo u Veternik! - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana je odvratna! Biljanu ja ne podnosim, ali kažem da mi je žao da dečko plače. Majka mu je! Biljana mene mrzi, ali majka mu je. Nisam - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila, bezveze si ušla u raspravu sa mnom. Nema potrebe, ja sam rekla samo ono što sam mislila. Moja majka o Biljani misli sve najgore, ali on treba da joj se javi da bi bili srećni. Nemoj da plačeš! Slušaj šta je govorila Biljana Dalili: "Dabogda joj rak pojeo matericu" - rekla je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Dalila Dragojević

'