separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DRAMATIČNO! Poznati glumac snimljen modar i krvav, evo šta mu se desilo! (FOTO)


Krv na sve strane!


Na snimanju najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, koji nosi naziv "No Time To Die", već uveliko se radi. Ekipa se premestila u južnu Italiju, tačnije u mesto Matera, a u centru pažnje bio je niko drugi do Danijel Krejg, koji igra tajnog agenta 007.

Scene koje je snimio markantni britanski glumac su sigurno bile dramatične i pune akcije, budući da je na setu bio krvav u predelu čela, iznuren i modar. Naravno, fanovi ne treba da brinu, budući da je u pitanju samo dobra šminka.

Krejgu je u snimanju ovih scena pomogao i kaskader koji je bio identično obučen kao on, a više fotografija sa seta možete videti ovde.

Kao što je poznato, u ovom ostvarenju Danijel Krejg će poslednji put igrati agenta 007, a kako tvrde inostrani mediji, u narednom nastavku zameniće ga žena, tamnoputa britanska glumica Lašana Linč (31).

Glavnog negativnca u filmu "No Time To Die" igraće Oskarovac Rami Malek, koji se proslavio igrajući frontmena grupe "Queen" Fredija Merkjurija u ostvarenju "Bohemian Rhapsody". Osim Krejga i Maleka, igraće još Naomi Heris, Rejf Fajns, Lea Sejdu, Kristof Volc i mnogi drugi. Premijera filma "No Time To Die", čiji je reditelji Keri Džodži Fukunaga, zakazana je za narednu, 2020. godinu.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti