AKTUELNO

Hoće li joj se Dejan javiti posle ovoga?

Dejan Dragojević i njegova supruga Dalila zvanično će postati učesnici treće sezone najgledanijeg rijalitija ''Zadruga''. Njih dvoje su pravi skandal majstori, a tome u prilog ide njegov turbulentan odnos sa majkom koji je bio u prilici da se poboljša, međutim bezuspešno, budući da je, kako se šuška, reakcija Biljane Dragojević izostala.

Foto: Pink.rs

Naime, Dejan je izjavio kako je majku, sa kojom već dugo nema nikakav kontakt, pozvao na rođedan, a da je ona imala preča posla - betoniranje zida u dvorištu.. Redakcije portala Pink.rs je htela da čuje i drugu stranu priče, te je pozvala Biljanu za komentar. Ona je najpre bila iznenađena njegovim rečima, a potom je demantovala da ju je sin, sa kojim ne razgovara, pozvao na rođendan.

Stvarno ne znam o kojoj pozivnici priča, nisam bila pozvana, nemam neki drugi komentar na sve to. Ako ima bilo šta da mi kaže, neka me pozove - rekla je Biljana i jasno poslala poruku sinu Dejanu.

Foto: TvPink Printscreen

Hoće li se njihov odnos poboljšati posle ''Zadruge 3'' ili pak dodatno narušiti, budući da će Dalila i Dejan bez dlake na jeziku i bilo kakve zadrške pred kamerama iznositi sve pojedinosti njihovih zamršenih familijarnih odnosa, ostaje da saznamo.

Pročitaj više: ŠOK! Isplivala Nadeždina PRIVATNA PREPISKA: Tražila je hotele u kojima bi se videla sa Tomom, krila se od svih! Panićev komentar će pevačicu IZLUDETI! (FOTO)

I. Radulović

#Biljana Dragojević

'