AKTUELNO

Bivšim zadrugarima ovo neće prijati.

Pevačica Nadežda Biljić, jedna od najkontroverznijih učesnica "Zadruge", ostaće upamćena, osim po vanserijskom talentu i glasovnim sposobnostima, i po mnogim drugim stvarima. Iz rijalitija je bežala čak tri puta, a poznato je da je imala intimne odnose na Uskrs na Mikijem Đuričićem u kog je prema njenim rečima bila zaljubljena.

Foto: TvPink Printscreen/Pink.rs

Takođe, ona se tu nije zaustavljala već se upustila u odnose sa Tomom Panićem, Banetom Čolakom, ali i zadrugarom Borom Santanom, sa kojim je bila intimna po završetku prve sezone. Ovih dana u žiži je interesovanja zbog nasilja koje je pretrpela od Panića, koji ju je brutalno pretukao a ne tako davno bila je žrtva i pčelara iz Kupinova.

Da li si se oporavila od batina koje si dobila od Tome?

Nikada se neću oporaviti od toga. Svaka žena koja je pretrpela nasilje zna o čemu pričam. I dalje mi se desi da me košmari noću bude i iznova preživljavam... Sada se okružujem samo dobrim i pozitivnim ljudima, trudim se da ne razmišljam o tome.

Foto: Pink.rs/Danica B

Šta si naučila nakon svega? Da li si izvukla neku pouku iz svih tih izbora?

Naučila sam da više nemam seks ni sa kim. Staviću katanac na pi*ku i više je ne dajem nikom! Mnoge je moja mačkica proslavila, mene je ukanalila. Napravila sam zvezde od svih njih, a sebe sam upropastila - odgovorila je Nadežda, a potom priznala sa kojim zadrugarom joj je bio najgori seks:

Foto: Pink.rs/Ivan R.

A sa Čolakom? S njim je seks bio kao da ga nikad nisam ni imala - rekla je ona.

Pročitaj više: POČELO SUĐENJE BIVŠOJ ZADRUGARKI! Snežana Ilić tužila Zoricu Marković: Čim je stigla ispred suda, osula DRVLJE I KAMENJE po pevačici, pa otkrila zbog čega je podnela i DRUGU TUŽBU

I. R.

#Nadežda Biljić

'