AKTUELNO

Neće se zadržati na jednom braku!

Popularni pevač i rijaliti zvezda Sloba Radanović neko je ko veoma intrigira javnost svojim ljubavnim životom, a milionski auditorijum ispratio je sva dešavanja na njegovom emotivnom planu. Javna prevara, raskid, razvod, a onda ulazak i u novu vezu koja je brzo doživela krah obeležile su pevačev život u protekle dve godine.

Kako bismo saznali šta Slobu čeka u budućnosti, te šta su mu zvezde pripremile, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu u pomoć smo pozvali astrologa Nevenku Blažik koja nam je otkrila neverovatne detalje o životu koji čeka mladog pevača.

Foto: Pink.rs.

Kako astrolog kaže, Radanović će imati nekoliko brakova, a otkriva nam i koliko dece će imati pevač, kao i kada će konačno upoznati onu pravu.

- Sloba će imati više od jednog braka. Sloba voli i poštuje ideju braka, ali taj Jupiter je vladar 12 polja, polje tajni i grešaka i ima i loš aspekt sa Marsom, što ukazuje na raskide, odnosno razvode - kaže Nevenka Blažik i dodaje:

- Prava ljubav njegovog života dolazi mu dosta kasno, tek u drugoj polovini života. Dotle, imaće verovatno još barem dva braka i barem troje dece. Sve ukazuje na to da će u pitanju biti ćerke.

Foto: Pink.rs

Slobi zvezde poručuju i da bi mogao da bude na meti kritika, kao i da su mogući zdravstveni problemi u njegovoj porodici.

- Do kraja 2019. godine od Slobe možemo da očekujemo da će biti ponovo na meti kritike i javnosti zbog ne samo njegovog privatnog života, već i zbog potencijalno loše poslovne investicije. Moguće je i da će imati problema u domu, sa zdravljem jednog roditelja, što će ga udaljiti od očiju javnosti na jedno kraće vreme - otkriva astrolog Nevenka Blažik.

Sutra na portalu Pink.rs čitajte kakva budućnost očekuje Slobinu bivšu suprugu, popularnu pevačicu i pobednicu ''Zadruge 1'' Kiju Kockar.

Autor: Pink.rs

#Sloba Radanović

'