separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

CELA CRNA GORA TE SE STIDI: Miljana Kulić UZVRAĆA UDARAC Tomoviću! Zbog njene ŽESTOKE poruke gori internet, Vladimir će se RAZBESNETI DO SRŽI kad vidi ovo! (FOTO)


Rat bivših zadrugara se nastavlja!


Miljana Kulić je gostujući u emisiji ''Zadruga - narod pita'' iskoristila priliku da popljuje Vladimira Tomovića. Izjavila je da je bio u zatvoru, pričala je o njegovom hotelu, a takođe je spomenula i njegovu seksualnu orijentaciju. Nišlijka je u emisiji spomenula i Tomovićevog nedavno preminulog oca, a te reči su ga razbesnele do srži, pa se uključio u program i žestoko joj uzvratio.

Autor: Printscreen Instagram

Na ovome se nije završilo, te je Tomović nastavio da objavljuje svoje žustre odgovore Miljani Kulić, a ona je sada odlučila da mu na sve to odgovori, i to žestokom porukom zbog koje gore društvene mreže.

Autor: TvPink Printscreen

- Ova Vladimirka što priča da sam mu psovala oca, ja njegovog oca nisam spomenula ni u dobrom, a kamoli u lošem kontekstu, već sam pričala o njemu i o njegovom ophođenju što me je zaprepastilo. Zato Vladimirka, fukaro jedna, kad bude imala dete, j... njega, pa onda pričaj kako ćeš da opštiš sa tuđom decom... A koliko su moju majku po Petrovcu... Toliko zdravlja da imaš! I već jednom prestani da se kačiš samo za žene, već uđi u sukob sa nekim muškarcem, jado jedna iskompleksirana, cela Crna Gora te se stidi - poručila je Miljana Vladimiru putem storija na Instagramu, a nema sumnje da joj Tomović ni ovog puta neće ostati dužan.

Autor: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti