separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Pretio je svojoj ženi, udario ju je, a ničega se ne seća? DRŽAVNO TUŽILAŠTVO TRAŽI STROGU KAZNU ZA RAJKA DUJMIĆA! Evo šta ga čeka! (FOTO)


Predložena je i mera obaveznog lečenja od zavisnosti.


Rajko Dujmić, nekadašnji član "Novih fosila", od 1. jula je pritvoru u zagrebačkom zatvoru "Remetinec" zbog sumnje da je naneo lakše povrede svojoj supruzi Snježani Šimek Dujmić. Muzičar joj je, kako se navodi, čak i pretio smrću, s više od dva promila alkohola u krvi.

Državno tužilaštvo traži strogu kaznu za njega - devet meseci bezuslovnog zatvora i devet meseci uslovno s četverogodišnjom rokom provere. Predložena je i mera obaveznog lečenja od zavisnosti. Inače, Dujmiću, koji je u pritvoru od 1. jula, je u međuvremenu produžen istražni zatvor do 1. oktobra zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Autor: Printscreen YouTube/HDS ZAMP

Podsećanja radi, incident se dogodio 1. jula u popodnevnim satima u zagrebačkom stanu Dujmićevih kada su se prvo posvađali. Verbalni sukob, kako se navodi, eskalirao je i prerastao u fizički, kada je Dujmić u jednom trenutku supruzi navodno zapretio da će je ubiti, pritom je udarivši po licu. Muzičara je policija odvela u stanicu, a gospođi Dujmić su lekari evidentirali hematom na licu.

- Iduće nedelje ću podneti odgovor na optužnicu i čekamo zakazivanje optužnog veća. Što se tiče produženja istražnog zatvora, žalba na to je već podnesena i čeka se odluka Županijskog suda u Zagrebu. Moj klijent se u zatvoru dobro drži, vrlo je čvrsta osoba, svestan je situacije i problema u kojima se našao. Nema opravdanja za agresiju, no nije sve crno-belo kako se prezentuje u javnosti - rekla je Dujmićeva advokatica Sandra Hančić.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti