separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Ona ne zna tablicu množenja, ali je starleta! Lepi Mića OSUO PALJBU po Staniji, pa URNISAO Lunu: BILA JE SA OŽENJENIM, A SADA JE ŽRTVA! (VIDEO)


Pukao mu je film zbog pridika!


Bivši učesnik "Zadruge 2", Lepi Mića nije više mogao da sluša pridike pojedinih gledalaca koji su se uključivali u uživo program u emisiji ,,Zadruga - narod pita", pa je odlučio da iskritikuje njihove pojedine stavove, naročito kada smatraju da ne treba da vređa Staniju Dobrojević, Lunu Đogani i ostale takmičarke.

Autor: TvPink Printscreen

On je zbog svog izlaganja dobio aplauz, kada je javno obrazložio zbog čega smatra da one ne treba da budu miljenice nacije, jer ne poseduju moralne i etičke kodekse.

Autor: TvPink Printscreen

Osnovne stvari koje treba da znaš jeste tablica množenja, glagoli, gramatika! Ona ništa o tome ne zna! A važno da je najpopularnija starleta, ona nekome da priča o moralu! Da li vi znate za koga glasate i koga gurate da budu idoli?! Kad je došlo vreme da Mina, Stanija i ostali budu miljenice nacije?! Da neko da ko svog oca prijavi za nasilje drži pridike o moralu?! Miljana majku gađa šoljom! I nekog ko se je*e sa oženjenim čovekom predstavljate sada žrtvom! Koga vi lažete?! I onda se javljaju plavi anđeli (Lunini fanovi) - rekao je Lepi Mića.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti