AKTUELNO

Uvek je iznenadi.

Ljuba Pantović, bivša zadrugarka je tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga 2" pokazala veliku netrpeljivost prema svom bivšem suprugu Karađorđu Subotiću, sa kojim je čak i u Beloj kući imala žestoke sukobe.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Bivši Afrikin dečko sad uživa pored Dragane Mitar, a nekad je bio u vezi sa ovom poznatom pevačicom! Sandra i ona zbog njega nisu razgovarale, šokiraćete se kad vidite o kome se radi! (FOTO)

To je dovoljan dokaz da je Karađorđa izbrisala iz svog srca i da je pronašla novu srodnu dušu, a reč je o Mirku koga je često spominjala u "Zadruzi", oslovljavajući ga kao "Švedska".

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kako je Ljuba gostovala u sredu uveče u emisiji "Zadruga - narod pita", ekipa našeg portala ju je uhvatila kako se neposredno pre početka emisije dopisivala sa Mirkom, koji joj je udeljivao komplimente.

Ono što smo imali priliku da vidimo jeste da je bivša zadrugarka pored imena svog dečka stavila emotikon srca. Pantovićevoj su očigledno prijale slatke reči koje joj je Mirko pisao, te se sve vreme smeškala dok je čitala njegove poruke.

Foto: Pink.rs.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ljuba Pantović

'