AKTUELNO

Turistička organizacija grada Leskovca ove godine organizuje jubilarnu, 30. “Roštiljijadu” koja će se održati na popularnoj Širokoj čaršiji u samom centru grada u periodu od 26. avgusta do 1. septembra.

Do početka jubilarne 30. leskovačke Roštiljijade ostalo je svega nekoliko dana, a da su zvezde ovogodišnje manifestacije spremne za obaranje rekorda i prave spektakle potvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare pevač i forontmen grupe Van Gog - Zvonimir Đukić Đule. Novinar i voditelj Goran Jovanović koji je vodio konferenciju, zajedno sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem, direktorom Turističke organizacije Leskovac Nebojšom Kocićem pozdravili su okupljene predstavnike medija i obećali provod za pamćenje.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Kada je u pitanju ovogodišnja 30. Roštiljijada mogu reći da će biti najkompletnija do sada u svakom smislu. Na pedeset hiljada kvadrata pravi se kompletna manifestacija. Sam izgled bine biće takav da će biti led ekrani, najkvalitnijij razglas, najkvalitetnija rasveta, jer ovakve zvezde koje nastupaju i koje nam dolaze sigurno zavređuju takvu pažnju kada je u pitanju tehnička organicazija koncerata. Ono što je nama velika obaveza da primimo toliko broj ljudi, potrudićemo se i potrudili smo se da svi budu zadovoljni, to govorim kao organizator Turističke organizacija Leskovac i veliku zahvalnost dugujemo našem suorganizatoru Melos estradi. Opravdaćemo očekivanja i sve će to biti u naboljem redu - rekao je direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Duž popularne Široke čaršije u samom centru grada biće kao i prethodnih godina postavljeni štandovi sa kojih će se širiti zanosni mirisi specijaliteta sa roštilja.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Prisutnima se obratio pevač i frontmen grupe Van Gogh, Zvonimir Đukić Đule.

Veliko zadovljstvo nam je da ponovo sviramo u Leskovcu. Leskovac je temperament, Leskovčanke su s*ksi, grad je poseban i ima neku posebnost kojom odiše. Velika nam je čast da ćemo se družiti i ove godine na jubilarnoj 30. Roštiljijadi i dodao:
U Leskovcu biće s*ksi, vrelo i posebno, temperementno, ludo i nezaboravno, publika ima kuk, mi imamo zvuk. Volim generalno hedonizam u malim količinama u svakom obliku, a to se podrazumeva i da će biti tako i u Leskovcu, probaćemo roštilj, pevaćamo, opet kažem biće ludo, s*ksi i nezaboravno, Van Gogh vas čeka u Leskovcu 28.08. dođite da se zabavimo i da zapamtimo tu noć zavek - rekao je Đule za Pink.rs

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Đuletom o predstojećoj Roštiljijadi.

Utorak i sreda rezervisani su za sve ljubitelje rok muzike, koncerte će prirediti Crvena Jabuka, Van Gog i Riblja Čorba, za četvrtak je zakazan koncert velikana narodne muzike Harisa Džinovića, u petak nastupa Aco Pejović i u subotu nastupa popularna regionalna zvezda Severina.

Očekuje se da manifestaciju poseti nekoliko stotina hiljada ljudi iz svih krajeva naše Republike i inostranstva, a ono što će je razlikovati od drugih je izuzetno bogat zabavni program sa estradnim zvezdama narodne i zabavne muzike.

D. C.

#Roštiljijada

#Đule Van Gog

'