separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SKIDAJU SE PUTEM VIDEO-POZIVA ZA NOVAC?! Ljuba OCRNILA Anu i Davida, pa otkrila da će se njih dvoje baviti NOVIM BIZNISOM! (VIDEO)


Pantovićeva je istakla da će im ona prva pomoći u reklami.


Žestok protivnik Ljube Pantović u rijaliti programu "Zadruga 2" bio je David Dragojević, sa kojim je bivša zadrugarka imala ozbilje svađe koje datiraju još pre ulaska u Belu kuću. 

Tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - narod pita" Ljuba je imala priliku da odgleda jedan od snimaka u kojem se svađa sa Davidom, a onda je otkrila nešto o Dragojeviću i njegovoj devojci Ani Korać što je sve zaprepastilo. 

Autor: TvPink Printscreen

On je imao problem sa mnom, jer sam počela da iznosim informacije o njemu. Ovo je meni simpatično. Dva debila se uhvatilii pod ruku, pa grakću. Ovaj pobeže od lakiranja nokitiju, ovaj drugi će sa svojom devojkom Anom da započne biznis, a to je skidanje putem video-poziva za novac. Možda je to izbilo iz gej kluba u Barseloni, to su neke moje informacije. Ja ću prva da platim, da skinem te slike i stavim na bilbord da im pomognem. jer vidim da imaju krizu identiteta i krizu novčanika, biću humana i pomoći ću im - prokomentarisala je Ljuba. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti