AKTUELNO

Nije šteleda reči!

Ljuba Pantović večeras je odogovarala na pitanja gledalaca koji su se uključivali uživo u program emisije "Zadruga - narod pita". Gledateljka koja se javila, pitala je ovu bivšu zadrugarku zašto nikada nije iznela dokaze koje, kako priča, ima protiv Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: NE, NISU MANEKENI, IAKO SE TAKO ČINI: Pogledajte kako izgledaju VODITELJI TV PINK u kupaćim kostimima! (FOTO)

Zanimljivo je da vi godinama pratite lažove, to govori o Vama. Kažete da pratite moju ćerku i mene. Ja vidim da je Vama taj dečko prirastao za srce, ali ja ga pre tri godine nisam znala. Pobrkali ste vreme. Kada budete otišli u gej klub u Barseloni, dobićete možda neke slike. Vama da pokažem te dokaze? A ko ste Vi? Tastatura mafija! Moja ćerka i ja smo najbolje na svetu, i šta ćemo sad - rekla je Ljuba.

Foto: Pink.rs/D.Božović

U gej klubu u Barseloni... Ups, izletelo mi. Možda je to neka nova informacija. Taj šljam ne izlazi na mesta na koja ja izlazim. On izlazi tamo po sokacima. Sad su pisali da je išao na more, mora da su i to fanovi platili. Išao je u isti hotel gde je išao sa Aleksandrom - rekla je Ljuba, a zatim je komentarisala vezu Ane i Davida:

Foto: Pink.rs/D.Božović

Meni je to ne bljak, nego fuj! I tu ću da vidim dokle ide to glumatanje i boleština sa Anom. Anu ne pratim na Instagramu. Ja pratim ljude sa kojima se družim i sarađujem. Nju nemam razlog da napadnem, ali samo to što sam čitala da je radila, tako mi je srušilo normalnu sliku o njoj koju sam imala. Ja sam je upoznala u "Zadruzi". Ovo što ona radi je meni dno dna. Ja ne mogu to da povežem sa njom što radi sa Davidom. Mnogo toga čujem - dodala je Pantovićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Ljuba Pantović

'