AKTUELNO

Sve je uradila kako bi spot ispao što kvalitetniji, ali nije ni slutila da bi sam spot mogao da je košta i dvostruko više nego što je planirala.

Za svoj visokobudzetni spot za novu pesmu "Tebi srećan put" , pevačica Katarina Didanovic je izabrala samo najbolje, pa se u nekim od scena pojavljuje glumac koji u ruci ima dijamante vredne nekoliko miliona evra. Medjutim, ekipa koja je radila iza kamere, resila je da se grubo nasali sa pevacicom, pa je sakrila dragulje.

Foto: Promo.

PROČITAJTE: NEBITNI SU MI, NE MOGU DA ME POVREDE! Ceca progovorila SUROVO o stresnim situacijama, pa poručila OVO svima koje zanima njen LJUBAVNI ŽIVOT! (VIDEO)

Kada smo odlucili da nam na snimanju budu pravi dijamanti, znali smo da je to velika odgovornost. Svaku pauzu na snimanju koristila sam da proverim da li su u kutiji, u kojoj smo ih cuvali, ali jednom prilikom nisam ih tamo zatekla. Posto je ekipa sa snimanja videla koliko sam se zabrinula, odlucili su da mi kazu da je rec o sali, a kada sam videla krajnji proizvod sve se brzo zaboravilo - otkrila je Katarina.

Foto: Promo.

Nedavno je na njenom Instagram profilu otkrila da je posle duzeg vremena srecna u ljubavi, ali o tome nije zelela da govori. Kako smo mi saznali u pitanju je grcki milijarder.

Foto: Promo.

Premijerno uzivajte u njenoj novoj pesmi "TEBI SRECAN PUT", za koju smatra najambicioznijim projektom u karijeri.

Pink.rs

#Katarina Didanović

'