AKTUELNO

Nije očekivao ovo!

Marko Miljković kao bivši učesnik Zadruge 2 stigao je u studio emisije "Zadruga - narod pita" kako bi u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem otkrio nove detalje veze sa pevačicom Lunom Đogani, ali i o spekulacijama da u njihovom odnosu nije baš sve u najboljem redu.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je iznenadilo mnoge je uključenje jednog od gledalaca koji je tvrdio da se Luna čula sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem budući da se javlja iz Zrenjanina i kao neko ko je blizak pevaču.

Pratim od prve Zadruge i cela ta priča sa Lunom i Slobom, mene zanima kako bi Marko odregovao da se Sloba čuo sa Lunom, oni su razmenili poruke, to pouzdano znam - rekao je gledalac.

Foto: TvPink Printscreen

Verujem da su to dezinformacije. Mi smo se sreli u bioskopu, bilo nam je čudno kad smo se sreli. Je l' vi za to imate dokaz? Ne verujem da bi se to desilo, nema potrebe da mi kaže da li je to tako ili nije, ja osećam da to nije tako. Ja znam kakva osećanja gaji Luna prema tom čoveku, bez obzira na sve znam da se ne bi čuli. Po meni, to nema veze sa mozgom i sa istinom - odgovorio je Marko.

K.Ristić

#Marko Miljković

'