AKTUELNO

Nije joj lako!

Kako domaći mediji navode, regionalna zvezda Maja Berović našla se na udaru estradne mafije. Nakon napada na kuću u beogradskom naselju Lisičji Potok, kada je bačena eksplozivna naprava, pre nekoliko dana joj je izrešetan i kombi u Mostaru, a u njemu su bili članovi njenog benda.

Foto: TV Pink Printscreen

Domaći portali dalje pišu da je, po navodima izvora koji je dobro obavešten, Maji postalo jasno da napadi neće stati, kada je videla da njen suprug Alen dobija anonimne preteće poruke koje im stavljaju do znanja da će proći gore ukoliko ne pristanu na saradnju.

Sve je počelo pre nekoliko meseci kada je njen muž odbio saradnju sa uticajnim ljudima iz sveta šou-biznisa koji se bave organizovanjem nastupa. U pitanju su ljudi iz podzemlja koji imaju vlasnički udeo u diskotekama po dijaspori. Zahtevali su da im Maja da punomoć da oni ugovaraju nastupe, kao i nižu cenu, što su Alen i ona odbili, i od tog trenutka je krenuo pakao u njenom životu - rekao je izvor, pa dodao:
Prvo su joj bacili bombu na kuću, a nakon toga su joj i izrešetali kombi u kojem se voze njeni muzičari. Da ne planiraju da se zaustave, bilo joj je jasno onog trenutka kada su na telefon njenog supruga Alena krenule da stižu preteće poruke: "Ovo je tek početak, proći ćete i gore, mogli smo lepo da sarađujemo, ovako Maja neće nigde nastupati" samo su neke od poruka sa anonimnih brojeva koje je Alen dobijao. Nakon njih su unajmili obezbeđenje, koje ih u stopu prati.

Foto: TvPink Printscreen

Kako mediji dalje saznaju, Maja pretpostavlja ko stoji iza napada i sva saznanja rekla je policiji, kao i da je premrla od straha, te da ne može više da se opusti dok peva i da je obezbeđenje stalno uz binu i da se plaši i za život svog supruga. Dalje se navodi da su pokušali da stupe u kontakt sa pevačicom kako bi proverili ove informacije, ali da je njena PR služba poručila da se Maja ne bi dalje oglašavala po ovom pitanju.

Pink.rs

#Maja Berović

'