AKTUELNO

Sve je podelio na Instagramu!

Naša najpopularnija pevačica Svetlana Ceca Ražnatović imala je sinoć još jedan spektakularan nastup na Crnogorskom primorju u jednom od najpopularnijih lokala u Budvi. Nastup je bio toliko vatren, da je Ceca u jednom trenutku odlučila da izuje svoje sandale.

Pročitajte: PODRŽAVA GA U TOME DA BUDE SA VIŠE DEVOJAKA! Ljuba Perućica iznenadio javnost izjavom o svojoj verenici! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/cecaraznatovic

Među pesmama na repertoaru, na oduševljenje mnogobrojne publike, našla se i jedna od njenih najemotivnijih balada, pesma "Kuda idu ostavljene devojke". Ovo je posebno oduševilo jednog muškog člana publike.

Naime, Pinkova zvezda Sloba Radanović bio je prisutan, a nalazio se na bini iza Cece. Kada je ona zapevala ovu baladu, pevač se pronašao. Sloba je usnimio Cecu dok peva i okačio to na svoj stori uz komentar "Omiljena".

Podsetimo, domaći mediji su od juče počeli da spekulišu da Sloba više nije u srećnoj vezi, kako je objavio sliku na svom Instagram profilu koja sugeriše to, a vest o tome možete pročitati OVDE. Da li ovo znači da je mladi pevač ponovo solo, ostaje da saznamo.

Foto: Pink.rs

M.P.

#Sloba Radanović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'