AKTUELNO

Pevačica se oglasila za Pink.rs.

U javnosti je kako bomba odjeknula vest da je jedna bivša zadrugarka prošle godine navodno oralno zadovoljila repera Vuka Moba, i to u jednom klubu!

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kako se navodi, u pitanju je Marijana Zonjić koja je to učinila na Vukovom nastupu u Budvi. Navodno mu je Marijana prišla i rekla da će ga sačekati da završi nastup kako bi bila nasamo sa njim. Kada se nastup završio, Vuk, koji je takođe poprilično popio, a kao slobodan muškarac nije se branio izazovne mlade devojke, te joj je navodno dozvolio da ga oralno zadovolji nasred kluba. Njoj nisu smetali konobari, i obezbeđenje koje je ostalo dok ga je zadovoljavala. Zvala ga je sutradan, i nekoliko dana nakon toga ali on nije hteo da joj odgovori na pozive.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Nemam komentar na dotičnu osobu, to je nesto čime se baš ne ponosim. Ona me ne zanima - rekao je Vuk na te navode.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kad je ušao u "Zadrugu" tokom jedne žurke, rekao je Staniji da smo on i ja prijatelji sigurno šest, sedam godina, to je to, nikad u životu ništa više od prijateljstva nismo imali. Čak mi je u "Zadruzi" rekao da su ga novinari pitali za mene i da je potvrdio da smo samo prijatelji. Ja ne verujem da je on ovo izjavio, ako jeste, onda je završio sa mnom - poručila mu je Marijana.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Pink.rs

#Marijana Zonjić

#Vuk Mob

'