AKTUELNO

Njihovi fanovi su se oduševili!

Grupa "Tap 011" ostavila je večan trag na muzičkoj sceni Srbije. Ova pop i dens grupa žarila je i palila devedesetih godina, a njihove pesme su i danas ostale veliki hitovi kojih se mnogi rado sete, naročito generacije koje su odrastale uz njihovu muziku.

Grupa "Tap 011" nastala je kada su se pevačice Goca Tržan i Ivana Peters (tada Pavlović) pridružile tadašnjoj rep grupi "Tapiri", koji su činili Milan Bojanić, Petar Stupar i Đorđe Pajović. Grupa je bila aktivna u periodu od 1994. do 2002. kada je zvanično prestala da postoji, s tim što su 1999. godine Ivana i Goca napustile grupu.

Tapovci su brzo postali kultna grupa, a njihovo ujedinjenje mnogi su priželjkivali. Grupa se ponovo okupila 2011. godine zbog koncerta koji je oduševio sve njihove fanove. Ono što je sada neizmerno obradovalo njihove mnogobrojne obožavaoce je to da su se originalni članovi grupe još jednom okupili, tačno 20 godina od kako su Ivana i Goca napustile grupu.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ovoga puta je povod njihov nastup na popularnom festivalu "Bir fest" (Beer Fest) koji se već 17. put tradicionalno održava na Ušću. Publika na "Bir festu" je uglas pevala sve pesme ove kultne grupe, a Ušće je zbog njihovog nastupa večeras gorelo.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ono što je takođe zanimljivo jeste da Gocin suprug Raša Novaković svira bubnjeve na večerašnjem nastupu tapovaca.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Mi vam donosimo deo atmosfere sa večerašnjeg nastupa.

Pink.rs

#Goca Tržan

#Ivana Peters

#Tap 011

'