AKTUELNO

Odlučila je da svoje prve dve pesme posveti situacijima iz "Zadruge 1" i "Zadruge 2".

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani preksinoć je bila gost voditelja Milana Miloševića u emisiji "Zadruga - narod pita" gde je između ostalog i premijerno izvela svoju prvu pesmu "Deveti krug", koja opisuje njenu situaciju iz "Zadruge 1" sa pevačem Slobom Radanovićem.

Foto: Pink.rs

Luna je u emisiji otkrila Milanu da je drugu pesmu već snimila, kao i da je posvećena njenom raskidu sa Markom Miljkovićem pred sam kraj "Zadruge 2".

Ekipa portala Pink.rs popričala je sa Lunom, a želeli smo da nam Đoganijeva otkrije neki stih pesme koji je ostavio poseban utisak na nju.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Da, samo ću otkriti jednu rečenicu. Biće povezano, ali baš je to donekle i priča. Rečenica je "Samo se noćas ne pojavi". Biće dobro - otkrila nam je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: JANJUŠ PROGOVORIO O ANI KORAĆ! Nazvao je BIVŠOM, pa otkrio nove detalje! (FOTO)

Podsetimo, Luna je na samom početku "Zadruge 2", na dan koji bi bio godišnjica njene veze sa Slobom, da su ostali zajedno, tražila od Drveta mudrosti da čuje pesmu "Samo se noćas pojavi" koju izvodi Magla bend. Đoganijeva tada nije znala da se obraća upravo Radanoviću, a kako je sve to izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Upravo zbog ove situacije nas je zanimalo zašto je Luna odabrala da stih koji govori posveti Marku.

Baš kontra, za njega (Slobu) je bilo "Samo se noćas pojavi", a u ovoj mojoj pesmi gde sam ja ljuta i besna i tužna govorim Marku: "Samo se noćas ne pojavi" (smeh) - ispričala je Đoganijeva, pa nam je otkrila da li je Marka pogodio taj stih.
Ne, sviđa mu se pesma jako, sviđa mu se kako sam otpevala i ritam, baš je brza pesma - dodala je Luna.

Foto: Pink.rs

Ceo intervju sa Lunom možete pogledati u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Sloba Radanović

'