AKTUELNO

Detalji koji su meštani izneli o Đuričiću će vas potpuno zabezeknuti!

Ekipa Pink.rs portala odlučila je da poseti Kupinovo, budući da smo dobili informaciju da se Suzana Perović ne dovaja od Mikija Đuričića, od kog je doživela fizičko nasilje tokom trajanja ''Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

Na putu do Kupinova sreli smo komšije koji su bili raspoloženi da popričaju sa nama o trenutnoj situaciji koja se dešava u pčelarovoj kući. Budući da Suzana sutra proslavlja rođendan, upitali smo ih da li su je videli proteklih dana u Mikijevoj kući, te su nas odgovorom iznenadili.

Nismo je videli, Mikija viđamo da prolazi na sat vremena, pošto nosi onaj prsten oko noge, ali se brzo vrati kući. Šeta psa i vozi bicikl- izjavio je Mikijev komšija.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Viđali smo je, ali nisam pričala sa njom, samo je bila u prolazu - ispričala je komšinica J. I.

Ono što je bilo zanimljivo jeste da smo naišli i na Mikijevog prvog komšiju kog deli ograda od kuće, koji se izgleda zbunio u odgovoru. Dok je govorio kako Suzanu nikada nije video, a da su drugi meštani Kupinova izjavili da Miki izlazi na samo sat vremena zbog nanogice koju ima.

Foto: Pink.rs.

Miki nije kod kuće sada, izašao je na kratko - izjavio je prvi komšija.

Međutim, to nije sve! Sa Mikijevim komšijama smo porazgovarali i o nasilju koji je učinio nad Nadeždom Biljić i Suzanom. Nisu podržali taj incident koji se desio na velelepnom imanju, te su strogo osudili isti.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

PROČITAJTE JOŠ: POMODRELA SAM CELA: Nadežda TRPI JAKE BOLOVE, evo šta joj se desilo kao posledica udaraca koje je zadobila od Tome! (FOTO)

Pogledajte video u nastavku:

O. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

#Zadruga 2

'