AKTUELNO

Pružila joj je podršku u teškim trenucima!

Vest da je Nadežda Biljić brutalno prebijena od strane svog dečka Tome Panića zaprepastila je mnoge. No, ono što je još više iznenadilo javnost jeste prepiska koja je procurila na Instagramu, a u kojoj navodno Luna Đogani likuje zbog svega što se Biljićevoj desilo.

Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte, ja sam uvek bila fer prema njoj, a ona mene pljuje, možda je to karma - napisala je, navodno Luna.

Foto: / Printscreen Instagram

Nakon što su je mnogi osudili, Luna se javno oglasila, te napisala da je cela prepiska nameštena i da ona tako nešto nije nikome napisala.

Pored toga, ona je poslala poruku i samoj Nadeždi, u kojoj joj je pružila podršku i istakla da su za lažnu prepisku krivi Kijini fanovi.

Namestili su prepiske Kijini fanovi kako sam podržala to što ti se desilo. Hoću da znaš da ja nemam veze sa tim. Znaš i sama kakvo mišljenje imam o nasilju i kroz šta sam ja prošla. Žao mi je mnogo što ti se to desilo, iako sam čula da jesi nešto pričala o meni, to nema veze sa ovim što ti se desilo. Samo hoću da znaš da ja to nisam. Nikada u životu ne bih podržala jer sam ja to proživela. Molim te, veruj mi. Već danima pokušavaju da me sabotiraju i da mi prave pakao zbog pesme. Glavu gore i ne veruj nikome ništa - napisala je Luna, na čemu joj se Nadežda zahvalila.

Foto: Printscreen

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'