separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NE ZNAM ŠTA SE DESILO U NJEGOVOJ GLAVI! Oglasila se Tomina majka, kroz suze otkrila da se čula sa sinom i da joj je rekao da je PRIVEDEN! (FOTO)


Nadežda otkrila šta se desilo!


Kao bomba ovog jutra odjeknula je vest da je Toma Panić pretukao svoju devojku, pevačicu Nadeždu Biljić. Ona se oglasila za portal Pink.rs i ispričala da se, nakon gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" uputila u klub gde je bio Toma, koji je flertovao sa devojkama, a sa jednom se i poljubio!

Autor: Privatna arhiva

Nadežda je bila u Urgentnom centru na pregledu zbog zadobijenih povreda, a kako je rekla, smatra da ni za šta nije kriva. 

Jedino što mogu da kažem je da znam da nisam kriva i to je to. Eto. Sad šta će biti sa njim... - rekla je Nadežda, a na pitanje da li je Toma bio pijan, odgovorila je potvrdno.

Autor: Pink.rs/Ognjen B

Mi smo stupili u kontakt sa Tominom majkom Jasminom, koja je u šoku zbog svega što se desilo i sve vreme se gušila u suzama dok je pričala.

Ja ne znam šta da kažem... Ne znam šta se desilo, čula sam se na trenutak sa njim, rekao mi je da su ga priveli, ali ne znam ni gde je, ni šta je. Ja sam u Svilajncu, on je tamo, ne znam šta se dešava, čekam da mi neko nešto javi. Ne znam šta se desilo u njegovoj glavi, zašto je ovo uradio, ja nisam bila sa njima u klubu da bih znala šta se izdešavalo, ne opravdavam ga, ali ne znam šta se desilo i stvarno mi je teško - rekla nam je kroz suze Tomina majka.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti