separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Posle velikog gubitka skupile snagu i oglasile se: Evo šta su poručile supruga i ćerka pokojnog Gordana Mihića! (FOTO)


Slavni scenarista preminuo je 11. avgusta.


Naš slavni scenarista Gordan Mihić preminuo je 11. avgusta, posle kratke i teške bolesti, u osamdesetoj godini života. Brojni prijatelji, poznanici i poštovaoci njegovog lika i dela s nevericom su primili ovu tužnu vest, a Gordanov odlazak je najteže pao njegovoj supruzi Veri Čukić i ćerki Ivani Mihić.

Autor: Printscreen YouTube/Bimbros Beograd

Njih dve se do sada nisu oglašavale u javnosti, međutim Ivana je danas na svom Instagram profilu podelila očevu fotografiju, uz poruku u kojoj se zahvalila svima koji su uz njih u ovom najtežem životnom periodu.

Zahvaljujemo se hiljadama poštovalaca velikog dela i ličnosti Gordana Mihića, iz Srbije i širom sveta, prijateljima i rodbini, kolegama i novinarima. Veliku zahvalnost dugujemo Manastiru Rajinovac - posvećenom Rođenju Bogorodice i spomeniku kulture od izuzetnog značaja, duhovniku manastira Rajinovac ocu Serafimu, parohu ocu Marku, našoj prijateljici Oliveri Dunjić koja je prekucala bezbroj stranica Gordanovih rukopisa, dr Jasmini i Milanu Kneževiću, lekarima i osoblju. Zahvalnost dugujemo Preosvećenom Vladiki Stefanu na blagoslovu koji je dao. Veliku zahvalnost dugujemo Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom Gospodinu Irineju uz čiji Blagoslov je Gordan sahranjen na groblju manastira Rajinovac. Gordanove supruga Vera i ćerka Ivana - napisala je glumica.

Podsetimo, Gordan Mihić bio je srpski scenarista i dramski pisac. Bio je i redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, gde je predavao filmski scenario. Potiče sa sela Poplat u Opštini Berkovići.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti