separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

O OVOME ĆE SE PRIČATI DANIMA! Nadežda Biljić će večeras u emisiji 'Zadruga - Narod pita' otkriti sve o POMIRENJU s Tomom i o TRUDNOĆI! (FOTO)


Budite i večeras uz televiziju Pink.


Gledaoce televizije Pink i ove večeri očekuje pravi spektakl u novoj emisiji "Zadruga - narod pita", a gošća voditelja Milana Miloševića večeras će biti Nadežda Biljić, bivša zadrugarka koja je u Beloj kući pretrpela nasilje, ali i spoznala ljubav sa Tomislavom Panićem sa kojim je nekoliko puta vodila ljubav pred kamerama.

Autor: Pink.rs/Ognjen B, Pink.rs

Za razliku od njenih prethodnih gostovanja kada je bila u zategnutim odnosima sa Tomom, Nadežda večeras otkriva da li među njima i dalje postoji hemija i da li su zapravo zajedno, a nema sumnje da će je Milan ispitati sve što interesuje javnost. 

Autor: Pink.rs/M.Popović

Osim toga, i verna publika rijaliti programa "Zadruga" će i ove noći imati priliku da se uključi uživo u program i sazna sve novitete iz života Biljićeve. 

Autor: Dejan Milićević, Pink.rs/Ognjen B

Zato ostanite uz televiziju Pink i pratite uživo Nadeždin veliki intervju, a ukoliko imate neko pitanje, pohvalu ili kritiku za nju možete se uključiti uživo u program pozivom na broj telefona 0677-300-300.  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti