separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAKON VELIKOG SKANDALA KOJI JE IZAZVALA I SUSRETA U ZADRUZI, PONOVO ZAJEDNO! Mina Vrbaški otišla na nastup Šaka Polumente, svi komentarišu OVO! (FOTO)


Svi pamte aferu 'Nedostaješ'!


Pre dve godine domaći mediji brujali su o skandalu u čijem se epicentru našao pevač Šako Polumenta koji je, tada maloletnoj, Mini Vrbaški slao neprimerene poruke i video-snimke. Nakon što je ona sporni snimak objavila na društvenoj mreži Instagram, podigla se velika prašina. Javnost je oštro osudila Šakovo udvaranje maloletnoj Mini, a pevača je dodatno iznerviralo to što je ona na Instagramu objavila i video-snimak u kojem ga imitira. Pored toga, Šako je sve vreme tvrdio da mu je telefon ukraden i da nije on slao snimke Mini. Njih dvoje su bili u velikoj svađi, u javnost su procurile i razne prepiske, a sve se stišalo kada se Mina javno izvinila pevaču i njegovoj porodici zbog svega što se desilo.

Autor: Pink.rs

Iako su se par puta sreli tokom Mininog učešća u Zadruzi, gde je pevač gostovao na najgledanijim žurkama, ni jedno ni drugo se nisu previše trudili da iniciraju kontakt. Međutim, sada je sve iznenadilo to što je Mina otišla na Šakov nastup! Ona je na svom Instagram storiju okačila nekoliko snimaka sa pevačevog nastupa, na kom je očigledno uživala.

Autor: Printscreen Instagram/_mina.official__

Autor: Printscreen Instagram/_mina.official__

Da li su se njih dvoje, posle svega, sreli oči u oči i porazgovarali, za sada je nepoznato.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti