AKTUELNO

Makedonski šoumen je zbog reketiranja nedavno uhapšen, a ovo je dokaz njegovih prevara.

Makedonska policija uhapsila je nedavno Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal. Jovanovski je tada zadržan na graničnom prelazu sa Grčkom "Bogorodica".

Foto: Printscreen YouTube/La Verita

Boki 13 osumnjičen je za milionsku iznudu u Skoplju, a deo od milion i po, koliko je iznudio od tamošnjeg biznismena, dobio je u skupocenoj torbi 'Luj Viton'.

Sada se pojavio i snimak u kom se vidi kako Boki 13 reketira, a ova vest pre nekoliko nedelja uzdrmala je domaću javnost. Snimak ženske ruke sa crvenim noktima, koja broji i ređa pare u tašnicu, jedan je od ključnih dokaza protiv bivšeg pevača.

Foto: Printscreen YouTube/La Verita

Nisam ja seljak da šaljem evre u crnoj kesi - čuje se u snimku kako izgovara muškarac koji daje novac Bokiju.

Boki 13, koji je uhapšen kao i njegov prijatelj, sumnjiče se da su od biznismena iz Makedonije, tražili osam miliona evra kako bi preko svojih veza sa tužiocem obezbedili da se postupak protiv njega obustavi. Posle saslušanja, sud je Jovanovskom i njegovom prijatelju odredio pritvor do 30 dana.

Foto: Printscreen YouTube/La Verita

Jovanovski je smešten u "haškom odeljenju" zatvora u Skoplju. Iako mnogi misle da je reč o luksuznom odeljenju ovog pritvora, istina je drugačija. Ako je napolju 30 stepeni, u ćeliji je 40, jer je izolacija loša. To su prostorije kojima je neophodna rekonstrukcija - rekli su iz zatvora.

Pink.rs

#Boki 13

'