AKTUELNO

Sa njima nije u dobrim odnosima.

Miljana Kulić mnogima je jedna od omiljenih rijaliti učesnica, a svojom pojavom, harizmom i šarmom uvek privuče pažnju publike. Ona ove večeri gostuje u emisiji "Zadruga - Narod pita" gde govori o svim aktuelnostima iz svog života, ali i odgovara na pitanja gledalaca koji se uključuju direktno u program.

Foto: TvPink Printscreen

Za vreme emisije Miljana je komentarisala i ljubavne veze koje su nastale tokom drugog serijala "Zadruge" i tom prilikom istakla da je Marko Miljković u vezi sa Lunom Đogani samo zbog novca, kao i da je Đoganijeva ušla u vezu sa Miljkovićem samo kako bi se osvetila bivšem dečku Slobodanu Radanoviću. Kulićeva je istakla i da smatra da je jedino iskrena veza Ane i Davida.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da su sve veze iz rijalitija fejk, osim Anine i Davidove. Ne podržavam što je David prevario Aleksandru. Mislim da će Ana ostaviti Davida, a što se tiče ostalih veza... Luna i Marko, Marko je video da se visoko plasirao, kada je video i osetio malo novca, kada je Luna kupila svoj stan on se uselio tamo... Mislim da je to isključivo veza iz koristi. Voleće je do poslednjeg njenog dinara. Mislim da je ne voli. Mislim da je Luna devojka koja ne ceni sebe i da je ušla u vezu sa Markom da bi se osvetila Slobi Radanoviću. Videla sam da njoj nije stalo do Marka. Mislim da ga ne voli - govorila je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'