AKTUELNO

Zbog ovih fotografija zavide joj mnogo mlađe dame.

Pop pevačica Anabela Atijas nekoliko nedelja posle pobede ćerke Lune Đogani u drugoj sezoni "Zadruge" rešila je da spakuje kofere i da posle svega što je prošla u proteklom periodu s članovima svoje porodice ode na odmor. Izbor je ove godine pao na Grčku, tačnije Hanioti u kojem uživa sa ćerkicom Blankicom, o čemu izveštava svoje prijatelje na društvenoj mreži Instagram. Upravo na ovoj platformi njeni pratioci imali su priliku i da vide fotografije koje su ih bukvalno ostavile bez daha.

Foto: Prinstcreen Instagram/anabelci

Zgodna pevačica, koja je u januaru ove godine napunila 44 godine, pozirala je u modernom kupaćem kostimu žute boje i tom prilikom pokazala savršenu liniju!

Foto: Prinstcreen Instagram/anabelci

Sve njene pratioce na društvenoj mreži oduševile su njene nove fotke koje su nikad izazovnije, a mnogi su ostali u čudu zbog Anabelinog sjajnog izgleda i savršene linije u petoj deceniji, posebno zbog toga što iza sebe ima čak tri porođaja.

Foto: Prinstcreen Instagram/anabelci

Nema sumnje da će joj salva komplimenata i te kako izmamiti osmeh na lice, a da li će nas uskoro ponovo obradovati setom vrućih, letnjih fotografija, ostaje da se vidi.

Pink.rs

#Anabela Atijas

'