AKTUELNO

Priznala sve!

Pobednica druge sezone Zadruge Luna Đogani sprema se da pokori muzičku scenu Srbije, a za naš portal progovorila je o hejterima, o svemu onome što se pisalo kada je njen stan u pitanju, ali i od koje buduće koleginice je dobila vetar u leđa.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je iskreno dala svima do znanja da joj hejteri neće uništiti sreću i radost koju nosi u sebi otkako je pobedila u Zadruzi, koliko god pokušavali.

I dalje pokušavaju na sve načine da mi unište sreću. Jednostavno, neka pokušavaju. Tu su ljudi na društvenim mrežama, par zadrugara. I ovi koji me vole i ne vole, daju mi snagu. Da budem bolja - rekla je Luna.

Foto: Printscreen Instagram

U javnosti se spekulisalo kako stan, koji je sačekao po izlasku iz Zadruge, nije njen, ali ona to oštro demantuje.

Kod Marka idem ako me izbace iz stana (smeh). Idem kod Marka da pravimo ajvar i oremo njive. Ma to su gluposti, ja sam za taj stan zaradila i platila sam ga gotovinom - rekla je Luna.

Pošto se njen novi stan nalazi u blizini Aninog, ona je Koraćevu pozvala da je pita da li je istina da je u drugom stanju.

Ja sam je zvala, pitala sam ja, ali nije. Kaže da je išla sa mojom Ilijom u kupovinu za dete neke njegove sestre - otkrila je Luna.

Foto: Printscreen Instagram

Kako će uploviti u muzičke vode, nas je zanimalo da li joj je neka buduća koleginica poslala poruku podrške.

Dara Bubamara mi se javila, ona je bila srećna što sam pobedila. Rekla mi je da treba da probam jer vidi da imam "x faktor" - zaključila je Đoganijeva.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: D. T.

#Luna Đogani

'