AKTUELNO

Morala je da nauči kako da ustane posle strašnog pada.

Pobednica najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge 2" Luna Đogani doživela je mnogo uspona i padova tokom svog takmičenja u prvoj i drugoj sezoni ovog šou programa. Ona je imala ljubavnu vezu sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, a onda se desio krah, zbog čega je Đoganijeva bila potpuno slomljena.

U drugoj sezoni, Luna je otpočela romansu sa Markom Miljkovićem, a iako je sada sve u najboljem redu, oni su mnogo puta raskidali i mirili se, što je uticalo na njeno raspoloženje.

View this post on Instagram

401K 🙏 Hvala vam dragi moji ❤️ #love #you

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Zbog svih ovih trzavica, lomova, krahova i podizanja iz pepela, Luna je osetila potrebu da na svom Instagram profilu podeli jednu poruku koja najbolje oslikava kako je sve to ukratko izgledalo.

Iza svake snažne i samostalne žene se krije slomljena, krhka devojčica, koja je morala da nauči kako da ustane kada padne i da nikada ne zavisi ni od koga - napisala je Đoganijeva.

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI ZADRUGAR IMAO UDES u centru Beograda! Zakucao se u AUTOBUS, a evo kako se sada oseća! (FOTO)

Pošto je sada sa njenim ljubavnim statusom sve kako treba, a iz takmičenja je izašla kao pobednica, Luna je očigledno ružan period ostavila iza sebe, a da li se u potpunosti i oporavila od svih padova, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Luna Đogani

'