AKTUELNO

Možda će u budućnosti snimiti i duet!

Pobednica rijalitija "Zadruga 2" Luna Đogani tokom takmičenja u Beloj kući pronašla je svog izabranika Marka Miljkovića, sa kojim je i sada u srećnoj vezi, nakon žestoke svađe koju su imali tokom superfinalne noći.

Međutim, kako je već poznato, u prvoj sezoni rijalitija Luna je svoju ljubavnu sreću okušala sa Pinkovom zvezdom Slobom Radanovićem, koji je svoju suprugu Kristinu Kiju Kockar ostavio zbog Đoganijeve. Njihova veza se završila i pre nego što su napustili impresivni grad nadomak Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su je mediji spajali sa reperom Nenadom Sinđelić Gastozom, o čemu je Luna u Beloj kući za crnim stolom već pričala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je zanimljivo jeste da su pored mnogih njenih ljubavnih romansi svi zaboravili na dečka sa kojim je buduća muzička zvezda provela nezaboravno leto. Pavle Bošković poznatiji kao Gazda Paja je još jedan u nizu Lunin misterioznih momaka. Naime, za potrebe spota za pesmu "Prevara" koju su radili Gazda Paja, Ognjen Amidžić i Marko Kon, atraktivna Luna našla se prvi put u ulozi glumice. U spotu sa mladim reperom ima zavodljive scene, a kako su se još više zbližili nakon ove saradnje, sve se češće spekulisalo da među njima postoji nešto više od poslovne saradnje. Međutim, do danas nije otkriveno da li se zaista među njima nešto desilo ili ne.

View this post on Instagram

Pajica ❤️ #amig #show 🔜

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

O. B.

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nenad Sinđelić Gastoz

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#Sloba Radanović

'