AKTUELNO

Svi očekuju nastup za pamćenje.

Festival „Stari grad“, u Novom Pazaru koji se ove godine održava pod sloganom “Uključi se” oduševiće sve posetioce. Najpre će 27. jula na velikoj pozornici na gradskom šetalištu nastupiti najpoznatija pop pevačica na Balkanu Marija Šerifović, sa svojim gostima, a potom, 28. jula i jedan od najboljih pop sastava, Tropiko bend. Ono što je novina jeste, da će 15. po redu festival „Stari grad“ biti u znaku ne samo dobre muzike već i šopinga.

Foto: Andrej Nihil

Novi Pazar upravo zbog festivala "Stari grad" godinama unazad veliki broj ljudi iz cele Srbije.

Šoping će biti razlog više. Ponudićemo i mogućnost da oni koji žele obiđu i naše čuveno kulturno -istorijsko nasleđe, probaju najbolju hranu… Hotelijeri će takođe ponuditi povoljnije uslove smeštaja“, kaže direktor festivala „Stari grad“ Aladin Imamović i ističe da će ovaj festival „Stari grad“ biti nesvakidašnji, i da će ove godine u pravom smislu te reči, promovisati prave vrednosti Novog Pazara.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Šerifović, koja je 2008. godine dovela najveće muzičko takmičenje na svetu u Srbiju, raduje se dolasku u Novi Pazar. Ona je istakla da je repertoar već spreman i da se ništa ne prepušta slučaju.

Pink.rs

#Marija Šerifović

#Sale Cvetković Tropico

'