AKTUELNO

Uvek iskrena.

Voditelj Božo Dobriša porazgovarao je u emisiji "Ekskluzivno" sa jednom od najpopularnijih pevačica u našem regionu, Darom Bubamarom.

Ona je još jednom zapalila crnogorsko primorje svojim nastupom u jednom od najpoznatijih lokala u Budvi, a Božo je upitao Daru zbog čega je Crnogorci obožavaju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Subotićka poručila da će RAZBITI KIJU, Kockareva joj ODMAH UZVRATILA! Evo šta kaže o Aleksandri, komentarima Bake Praseta i zbog čega se BOJI EDITE (VIDEO)

Zato što imam dobre pesme i glas, ali vole i što sam jaka žena. Što se ne dam, mislim da je to glavno šta vole Crnogorci - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Dara je otkrila i da li je u vezi, kao i na čijoj će jahti provodi slobodne trenutke svoga vremena.

Nemam dečka, imam svoje prijatelje, medenog sina, sad mi je to na prvom mestu. Osećam se kao da mi ne treba dečko. Imam prijatelje koji imaju jahtu, uživam kod njih. Nemam vremena za odmor, ali odvojim jedan dan - navela je Dara.

Dara je nedavno blokirala svoju koleginicu Severinu Kojić na društvenoj mreži Instagram, a Božo ju je upitao da li je popularna pevačica i dalje nervira.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, ne razmišljam o njoj. Meni je ona slatka, samo što, kad nije dobra sa nekim mojim prijateljima, onda nisam ni ja. Ne pratim nikoga, sem par koleginica koje volim - dodala je Dara.

Ceo intervju sa Darom možete pogledati u nastavku.

M.P.

#Dara Bubamara

#Severina Kojić

'