AKTUELNO

Radosne vesti.

Kako Pink.rs saznaje, građevinski investitor i biznismen Željko Rstić sinoć je dobio ćerku Nikoletu sa svojom nevenčanom suprugom Marijanom. Rstić ima i ćerku i sina iz svog prvog braka. Njegova izabranica, crnokosa lepotica sa kojom je u poslednje vreme izlazio u javnost i u poodmakloj trudnoći se pojavljivao na brojnim gradskim događajima, porodila se prirodnim putem u jednoj prestoničkoj klinici. Porođaj je prošao u najboljem redu, a devojčica je od lekara odmah po rođenju dobila najvišu ocenu.

Pročitajte još: SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Stilski nameštaj, velika ogledala i kristalni luster! Zavirite u dom Dare Bubamare vredan 200.000 evra! (FOTO)

Foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Rstić je bio u vezi sa jednom od naših najpopularnijih pevačica, Vesnom Zmijanac, a oni su svoju četvorogodišnju vezu okončali 2014. godine. Njihova veza je počela nakon jednog druženja u kafani kod pevačice Zorice Marković, a nakon raskida domaći mediji su pisali kako se Rstić oženio.

Pročitajte još: Danas je brineta, a kao devojčica bila je POTPUNO DRUGAČIJA! Pogledajte kako je izgledala jedna od naših najpopularnijih pevačica! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

M.P.

#Vesna Zmijanac

#Željko Rstić

'