AKTUELNO

Vodila je tešku borbu!

U večerašnjoj specijalnoj emisiji urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivšu zadrugarku Draganu Mitar koja je odlučila da javno progovori o temi koja je poslednjih dana došla u žižu javnosti. Naime, potresna ispovest bivše modelsice o navodnom nasilju koje je prošla tokom braka sa Sinišom Dragutinoćem dobila je epilog kada je pokušao da joj oduzme dete.

Dragana je isticala da je sa Sinišom proživljavala nasilje, žestoko vređanje, teške reči, te je otvorila dušu i ispričala kako je sve izgledalo.

Foto: TvPink Printscreen

Nikad nisam mogla pored njega da se istaknem, uvek je bilo da on sve zna, da sam ja debil i da nije za mene. Ja sam njegov proizvod, nikad nisam mogla poslovno da se isktanem. Ispada da sam ja sa sela i da sam tetrapak nekog soka i misli da može da upravlja mojim mozgom. Za mene je to podvojena ličnosti, odličan manipulator, u stanju je da te ubedi da to uopšte nije tako. Meni je govorio da sam glupa, da sam k*rva, da sam prostituka. Imala sam osećaj da šta god nešto da započenm, njega uhvati napad panike da ću nešto raditi, ovako je imao kontrolu nada mnom. I danas to radi, tu kontrolu, to maltretiranje, ispoljava bes i ljubomoru. On je mene uhodio i dok sam bila devojka, u stanju je da pored mene bude non-stop, a ovamo me vređa  - ispričala je Dragana.
A za sve to vreme kaže da si ti njegov prozvod, što znači da je kontradiktotan. On je iskompleksiran, čovek koji se plaši da će da napravi pogrešan potez. Verovatno je on voleo Draganu u isto vreme, a ta razlika u godinama može da bude veliki problem. Mi smo žene vrlo sklone tome da pravdamo nasilnike, ona se trošila previše. On i da se treći put oženi, on će se isto ponašati - ubacila se koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Dragana Mitar

'