AKTUELNO

Njihova ljubav trajala je godinama.

Vest da je prelepa misica Dijana Milojković izgubila životnu bitku i preminula danas u 33. godini potresla je ceo region.

Ona je bila uzor i primer svima kako se treba nositi sa opakom bolešću, bila je inspiracija i snaga svim ljudima i uvek je za sve imala reči podrške i utehe.

Foto: Instagram

Ipak, Dijana nije izdržala, a njeni najbliži su skrhani bolom. Ovim povodom, na društvenoj mreži Instagram oglasio se i njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je prelepa misica godinama bila u ljubavi.

Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan - napisao je Karić uz snimak na kom on njoj peva pesmu "Da se opet rodim".
View this post on Instagram

Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubedjena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice ! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noc ! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Pocivaj u miru Dijana moja 🙏🏼 Zauvek tvoj Stefan! ❤️💯🌎🌟🐬🖇🦁🍀👑😍❣️

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

Podsetimo, Karić i Dijana važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a kada je ona obolela i zbog jakih terapija ostala bez kose, on se takođe ošišao na ćelavo i time pokazao svoju solidarnost, što je cela nacija dočekala sa oduševljenjem.

Pink.rs

#Dijana Milojković

#Stefan Karić

'