AKTUELNO

Naglo je promenila raspoloženje.

Bivši zadrugari Toma Panić i Nadežda Biljić ove noći gosti su voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Zadruga - Narod pita". Tokom ovog izdanja emisije došlo je do žestoke svađe između pevačice i manekena.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda je pustila snimak u kom Toma Panić razgovara sa majkom u ''Zadruzi 2''. Biljićeva je htela da svi čuju trenutak kada je njegova majka rekla Paniću da pozdravi puno Nadeždu.

Je l' ja lažem, vidiš da si rekao?! Sram te bilo! Poslala mi je cigarete, to si sakrio od mene. Poslala sam ti poruku da me ne smaraš i pričaš okolo, da ne bi došlo dovde - govorila je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Kome sam ja rekao da lažem. Opustite se, bre, malo. Majko moja, ovo nema nigde. Nigde te ne spominjem. Ti želiš novinare, tebi to prija. Ti samo možeš da budes Mikijeva žrtva, ništa više. Ne budi seljanka - rekao je Panić, pa se rasprava nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Sram te bilo, nisam ja ničija žrtva, pusti me patetike, ne spominji mi Mikija. Sramota me vas je. Ne bih išla ulicom sa tobom! Prošlo si vreme, mnogo si bezobrazan - bila je besna Biljićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

I.R.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'