AKTUELNO

Ovakva tenzija bila je očekivana!

Nadežda Biljić i Toma Panić stigli su u studio emisije ,,Zadruga - Narod pita", a već na samom početku nastao je totalni haos kada se voditeljka Dušica Jakovljević dotakla teme o njihovom prvom susretu koji se dogodio upravo večeras.

Foto: TvPink Printscreen

Sreli smo se, ali on je popio kao i obično, pa nije video. Sa moje strane je bilo i prijateljstva, ali sa njegove očigledno nije. Meni je zasmetalo to što su njegovi prijatelji imali neke izjave, ja sam mu poslala ljudsku poruku, ali on voli kadar, pa je to objavio. - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, u poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama pojavila se njihova prepiska zbog koje će Nadežda, kako je najavila, tužiti Tomu, jer je javno objavio njen broj telefona.

Ja sam bio sa nekim društvom, meni stižu poruke od nje, jedna, pa druga. Logično je trebalo da shvati kada sam rekao da nemam slobodnih minuta - rekao je Toma.
Rekao je i da sam dobila ponudu od njegovog druga da radim za 200 evra, kao preporuka, to je jako glupo - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga je nastala ozbiljna rasprava, pa je Toma dao sve od sebe da objasni zbog čega se odlučio na takav potez.

Budi malo dama i ne prekidaj me dok pričam! Ta priča koja se desila, to je moj prijatelj Srki. Zvali su ga u fazonu da pitaju da li ću biti ljubomoran, a on je rekao da će sve Toma da razreši sa Mikijem i našalio se, rekao je da je zaljubljen u nju. Jeste da sam objavio, zaboravio sam za broj telefona, a sa druge strane, ti si pevačica koju svi treba da zovu. Neću da se izvinim, jer je ona posle "Zadruge" pričala loše stvari o meni - rekao je Toma.

Kako je ova žestoka rasprava izgledala, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'